RIN Grand Hotel

Body Art
Wellness Club

Body Art
Wellness Club

Body Art Wellness Club

Body Art Wellness Club

REZERVĂRI TELEFONICE 031 106 11 60; 0731 111 113
SAU PE E-MAIL cristian.nita@body-art.ro
WEBSITE www.body-art.ro
PROGRAM 06:00 - 21:00

Pentru un tonus ridicat, pentru a fi în formă întreaga zi și pentru a avea parte de relaxare maximă, vă punem la dispoziție centrul de fitness & SPA al hotelului, Body Art Wellness Club, unul dintre cele mai moderne cluburi de fitness și relaxare din țară. 

Aici vă vor întâmpina antrenori bine pregătiți, foști sportivi de performanță cu experiență vastă, gata să vă îndrume către antrenamente corecte și eficiente, astfel încât să obțineți rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil.

Tonifiați-vă corpul în sala cu aparatură de top, alegeți din tipurile noastre variate de clase de aerobic, participați la cycling, descoperiți efectele revigorante ale unei sesiuni de înot, relaxați-vă în jacuzzi și în sauna uscată și umedă, încercați experiența multi-senzorială a dușului emoțional sau răcoriți-vă printr-un duș scoțian sau prin fântâna de gheață… veți simți diferența.

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Sală de Fitness

Cu o suprafață de 400 mp, deține 63 de posturi simultane de lucru, este împărțită în mai multe zone și este destinația perfectă pentru pasionații de fitness, dar și pentru cei care doresc să își ia porția zilnică de energie sau să își intre în formă.

Personal Training

Pentru antrenamente personalizate, nu ezitați să apelați la antrenorii Body Art Wellness Club, care vă vor monitoriza pas cu pas pentru a atinge condiția fizică pe care v-o doriți. Lăsați-vă inspirați și îndrumați de cei mai buni în domeniu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Aerobic

Vă invităm în sala de aerobic de 110 mp să participați la clasele noastre, o alegere excelentă în cazul în care nu doriți să vă antrenați singur și aveți nevoie de motivație suplimentară. Puteți opta între una dintre clasele express cu o durată de 30 de minute, axate în special pe o singură grupă musculară, sau una dintre clasele de 50 minute, ce au ca scop tonifierea și/sau creșterea rezistenței.

Cycling

Sala de cycling din incinta Body Art Wellness Club este dotată cu 25 de biciclete și are o suprafață de 80 mp. Cyclingul este un antrenament cardio foarte eficient, de intensitate mare și este recomandat în cazul în care obiectivele dvs. sunt tonifierea musculaturii și pierderea în greutate.

Piscină și Jacuzzi

Piscină și Jacuzzi

Piscină

Încărcați-vă cu energie, înotați sau doar relaxați-vă în piscina de 180 mp (20x9m). Pentru cei care doresc inițiere sau perfecționare în cursuri de înot, instructorii noștri vă stau la dispoziție.

Jacuzzi

Câteva clipe petrecute în jacuzzi pot fi o adevărată terapie pentru corp și minte. O sesiune de jacuzzi înlătură stresul și ajută la relaxare, permite revigorarea, îmbunătățește circulația și intensifică ameliorarea durerilor musculare sau articulare.

SPA

SPA

Saună

Sauna uscată are o multitudine de beneficii: este ideală pentru destinderea fizică și mentală, induce o stare profundă de relaxare, detoxifică, ajută la reînnoirea celulară, stimulează imunitatea și calitatea somnului și are efecte terapeutice asupra organismului.

Hammam

Vă propunem experiența de neuitat a unei sesiuni de hammam, extrem de benefică pentru organism. Cunoscut și prin denumirile de baie turcească și saună umedă, hammamul purifică corpul, curăță în profunzime pielea și conferă o stare generală de bine.

Duș Emoțional

Lăsați-vă purtat în experiențe senzoriale de neuitat la dușul emoțional, ce îmbină într-un mod armonios aromaterapia și cromoterapia cu efectele benefice ale apei.

Duș Scoțian

Alternarea jeturilor de apă rece și caldă vă răcorește și vă relaxează, îmbunătățește imunitatea, stimulează tonusul muscular, accelerează metabolismul și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Fântână de Gheață

Răcoriți-vă și revigorați-vă corpul între două sesiuni de saună și hammam prin fântâna de gheață. Scopul acestei proceduri este de a induce un șoc termic asupra organismului, acțiunea bucățelelor de gheață având efecte reconfortante.