RIN GRAND Hotel

La Boema

La Boema

La Boema

La Boema

PROGRAM 07:00 - 22:30 ultima comandă
MIC DEJUN 07:00 - 10:30
TELEFON +40 731 111 392
E-MAIL boema@rinhotels.ro

Restaurantul La Boema este situat la etajul 1 al hotelului, are o capacitate de 230 de locuri și este deschis pentru mic dejun, prânz și cină. Este un restaurant elegant și multicultural, ce include o selecție rafinată de preparate culinare internaționale, pregătite cu măiestrie de către bucătarii hotelului nostru, specialiști desăvârșiți în arta culinară. Vă recomandăm să încercați pastele făcute chiar la noi in bucătarie, după rețete autentice din Italia. Dacă sunteți amatori de preparate din pește sau de fructe de mare, fileul de somon la grătar cu sos pesto sau creveții Black Tiger cu sos de vin şi smântână cu siguranță vă vor încânta gusturile.

Selecția noastra de vinuri locale și internaţionale este un prilej suplimentar de încântare. Puteți încerca Prince Matei – Mehedinti – Starmina, Domeniul Coroanei – Segarcea sau poate un vin care mai păstrează încă aroma ținuturilor franceze, pentru a oferi un moment aparte călătoriei dvs. în Micul Paris. De asemenea, în momentele speciale puteți savura o șampanie fină precum Dom Perignon sau Moët & Chandon.

Nu ratați desertul – recomandările noastre sunt cheesecake-ul recreat de către maestrul nostru bucătar după o rețetă proprie, lava cake-ul dacă sunteți iubitor de ciocolată sau un desert tradițional, cum ar fi papanașii cu smântână și dulceață.