RIN GRAND Hotel

Parcare și
Transport

Parcare și
Transport
REZERVĂRI TELEFONICE +40 31 106 1111
SAU PE E-MAIL rezervari@rinhotels.ro
NE GĂSIȚI LA ADRESA Șos. Vitan-Barzesti 7D, Sector 4, 042121, București
PDF DESCARCĂ REGULAMENTUL PARCĂRII

PARCARE

RIN Grand Hotel vă ajută să scăpaţi de un element de stres major în orice oraş aglomerat. Parcarea noastră este păzită şi dispune 754 de locuri (exterior:102, interior:652).

Tarifele noastre sunt următoarele:

3 Lei / oră | Primele 30 minute nu sunt taxabile, iar ora nu este divizibilă.

Abonamente:

1 luna 250 lei
3 luni 675 lei
6 luni 1275 lei
12 luni 2300 lei
24 luni 4500 lei

Dacă locuiţi în apropiere, nu ezitaţi să ne cereţi un pachet special de abonament la Body Art Welness Club şi abonament de parcare.

Pentru informaţii sunaţi la 031.106.11.11 sau scrieţi-ne pe adresa: concierge@rinhotels.ro.

Transport

RIN Hotels dispune de o divizie specială pentru asigurarea serviciilor de transport la cele mai înalte standarde. Vă invităm să ne contactaţi pentru o ofertă personalizată.

Pentru grupuri vă punem la dispoziţie două autocare confortabile cu 42, respectiv 35 de locuri. Ambele sunt dotate cu aer condiţionat, sistem de iluminare individual şi sistem audio-video

Putem asigura, de asemenea, un serviciu de transfer al oaspeţilor de la/ la aeroportul Henri Coandă Otopeni.  Serviciul de transfer include: preluarea clienţilor de la terminalul Sosiri al Aeroportului Henri Coandă Otopeni, apă plată, ziare în limba engleză, transport bagaje.

Stații de Încărcare Automobile Electrice

Oferim stații de încărcare pentru mașinile electrice, disponibile doar pentru oaspeții hotelului. Acestea sunt situate în fața hotelului și sunt complet gratuite. Considerăm că prin acest mod, ne exprimăm sprijinul nostru pentru dezvoltarea durabilă a oraşului.