RIN GRAND Hotel

Clinica Dr
Negoita

Clinica Dr
Negoita

Clinica Dr Negoita

Clinica Dr Negoita

REZERVĂRI TELEFONICE +40 730 777 111
SAU PE E-MAIL office@drnegoita.ro
WEBSITE www.drnegoita.ro
FACEBOOK www.facebook.com/ClinicaDrNegoita
INSTAGRAM https://www.instagram.com/clinicadrnegoita
PDF DESCARCĂ BROȘURA PENTRU NUNTA LA RIN GRAND

Clinica Dr. Negoiță este o locație premium amplasată în Galeria Comercială a hotelului RIN Grand Hotel, un centru de excelență în servicii de estetică facială, corporală și medicală. 

Vă sunt oferite cele mai eficiente și moderne tratamente non-invazive, cu echipamente de ultimă generație, pentru remodelare corporală, tratare celulită, fermitate și tonus, slăbire localizată, epilare definitivă laser, tratare vergeturi și cicatrici post-acneice, analiză și rejuvenare facială. Paleta complexă de servicii include atât terapii non-invazive, cât și proceduri dermatologice și chirurgicale pentru estetica facială și corporală: proceduri injectabile cu acid hialuronic și toxină botulinică (eliminare riduri, estompare cearcăne, mărire buze, augmentare pomeți), lifting facial cu fire, mărire, ridicare sau micșorare sâni, liposucție, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, chirurgie postbariatrică, tratarea calviției etc. 

Pe lângă partea de estetică, Clinica Dr. Negoiță vă stă la dispoziție și cu un spectru larg de servicii medicale: ecografii, obstetrică-ginecologie, medicina muncii, nutriție, dermatologie și analize de laborator.