RIN GRAND Hotel

Facilități

Facilități

Where Grand is even Greater!

Where Grand is even Greater!

Construit în anul 2007, RIN Grand este un hotel unic, ce surprinde prin măreție și arhitectură modernă. Acesta vine în întâmpinarea nevoilor oaspeților, reușind să asigure o experiență de neuitat, indiferent de scop: o întâlnire de afaceri, servirea prânzului sau a cinei, relaxarea în centrul wellness al hotelului.

Capacitate de 680 de locuri | Parcare supraetajată

Parcarea din cadrul RIN Grand Hotel dispune de 680 de locuri, atât în exterior cât și în interior, supravegheată video și păzită. Totul la prețuri accesibile și cu reduceri pentru parcarea pe termen lung.

Află mai multe

489 de Camere | Peste 1.000 de locuri de cazare

Pătrunde în atmosfera luminoasă și liniștită a uneia dintre camerele și apartamentele decorate și mobilate cu stil. Eleganța, confortul și discreția sunt trei cuvinte care caracterizează ambianța camerei alese. De asemenea, fiecare cameră este dotată cu ferestre oscilobatante, minibar, seif, iar pentru momentele de relaxare aveți la dispoziție un LCD și room service.

Află mai multe

25 de Săli de Conferințe | Peste 5.000 de metri pătrați

Conceput pentru a întâmpina nevoile de business și nu numai, centrul de conferințe al hotelului RIN Grand vă pune la dispoziție 25 de săli de conferințe, iar cea mai mare – București Ballroom poate – găzdui până la 1.000 de persoane. Sălile luminate natural dispun de echipamente audio-video de ultimă generație și acces gratuit la internet de mare viteză.

Află mai multe

Servicii Excelente de Transport

RIN Hotels dispune de o divizie specială pentru asigurarea serviciilor de transport la cele mai înalte standarde. Pentru grupuri punem la dispoziţie două autocare confortabile cu 42, respectiv 35 de locuri. Ambele sunt dotate cu aer condiționat, sistem de iluminare individual şi sistem audio-video.

Află mai multe

Sală de fitness complet echipată | 7 Antrenori la dispoziția ta

În cadrul Body Art Wellness Club se găsesc cele mai bune echipamente pentru relaxare și tonifiere corporală de la începători la nivel avansat. Toate acestea sunt alese de profesioniști cu experiență în performanța medicală și sportivă.

Află mai multe

11 Spații Comerciale | Chiar în incinta hotelului

Galeria comercială, situată la parterul hotelului, vă oferă o varietate largă de produse și servicii, printre care enumerăm: suveniruri, magazin de presă, modă, salon de înfrumusețare, clinica Dr. Negoiță, clinica dentară Dr. Leahu, servicii de curațătorie etc.

Află mai multe