RIN GRAND Hotel

Petreceri
pentru copii

Petreceri
pentru copii

  Organizez
  Data
  Ora
  Nr. de persoane
  Nume
  E-mail
  Telefon
  Mesaj

   Organizez
   Data
   Ora
   Nr. de persoane
   Nume
   E-mail
   Telefon
   Mesaj

   Petreceri pentru copii

   Petrecere

   Petrecere

   Petrecerile pentru copii sunt pline de provocări: de la meniu, la diversitatea distracțiilor oferite, de la siguranța locației la calitatea animatorilor. Echipa noastră, cu o experiență extinsă în astfel de evenimente, a creat o ofertă specială care să răspundă celor mai exigente dorințe.

   Vă invităm să verificați oferta noastră și, în funcție de cerințele speciale, să ne cereți o ofertă personalizată.

   Petrecere de Căciun

   Crăciunul este ocazia perfectă pentru a sărbători alături de cei dragi. Zăpada care cade aduce zâmbete pe chipurile tuturor, iar magia Crăciunului ne cuprinde încet-încet sufletele. Dacă adulţii se simt bine alături de familie şi prieteni, cei mici îşi doresc din toată inima o petrecere în care să se distreze alături de prietenii lor, cei care le împărtăşesc pasiunile şi cu care se joacă în fiecare zi.

   Organizaţi petrecerea de Crăciun la RIN Grand Hotel şi copiii vor fi încântaţi de decorul festiv, tematica de Crăciun, cadourile minunate şi activităţile pregătite în mod special pentru ei.Cu această ocazie copiii vor fi întâmpinaţi de Moş Crăciun în sala de petrecere, unde muzica ambientală şi decoraţiunile specifice sărbătorilor de iarnă vor asigura o atmosferă feerică.

   Serbare

   Orice serbare, pentru a fi cu adevărat specială, are nevoie de un loc spațios și de servicii excelente. Vă așteptăm la RIN Grand Hotel unde avem experiența, echipa și dorința de a face fiecare eveniment unic pentru invitații noștri.

   Vă oferim consultanță în alegerea celei mai potrivite săli, pregătim meniul în conformitate cu preferințele oaspeților dumneavoastră și, mai ales, vă stăm alături cu numeroase servicii incluse și servicii opționale. Acestea vor face diferența între serbările obișnuite și serbarea aceasta, pe care o organizați dumneavoastră.

   Vă invităm să completați formularul de mai sus pentru o primi o ofertă personalizată.