RIN GRAND Hotel

Baluri și
Petreceri

Baluri și
Petreceri

  Organizez
  Data
  Ora
  Nr. de persoane
  Nume
  E-mail
  Telefon
  Mesaj

   Organizez
   Data
   Ora
   Nr. de persoane
   Nume
   E-mail
   Telefon
   Mesaj

   Baluri și Petreceri

   Bal de Absolvire

   Bal de Absolvire

   RIN Grand Hotel București dispune de cel mai mare centru pentru evenimente din România. Un bal de absolvire necesită un spațiu extins, confortabil, ring profesional de dans, meniuri personalizate și, mai ales, o echipă care să vă ajute cu toate secretele organizării acestui important eveniment.

   Vă invităm să verificați oferta noastră şi să ne împărtășiți cerințele speciale pe care le aveți De asemenea, este important să veniți în hotelul nostru pentru a vedea care sunt cele mai potrivite săli și pentru a înțelege cât de mult vor fi apreciate avantajele locației și serviciile pe care vi le oferim.

   Balul Bobocilor

   Balul Bobocilor este o ocazie excelentă pentru a întări sentimentul de apartenență la noul grup. Acum se formează primele impresii și primele prietenii. RIN Grand Hotel vă oferă posibilitatea de a avea această petrecere memorabilă într-un cadru modern, creat special pentru evenimente. Veți avea astfel un spațiu încăpător, servicii de 4 stele și cel mai bun raport calitate-preț.

   Trimiteți-ne chiar acum câteva detalii despre evenimentul pe care îl organizați: data intenționată, numărul de participanți și cerințe speciale. În mai puțin de 24 de ore noi vom reveni cu o ofertă personalizată.