RIN GRAND Hotel

Aniversări
căsătorie

Aniversări
căsătorie

  Organizez
  Data
  Ora
  Nr. de persoane
  Nume
  E-mail
  Telefon
  Mesaj

   Organizez
   Data
   Ora
   Nr. de persoane
   Nume
   E-mail
   Telefon
   Mesaj

   Aniversări căsătorie

   Aniversare 1 an de căsătorie

   Aniversare 1 an de căsătorie

   A trecut un an de când ți-ai unit destinul cu persoana alături de care vrei să îți petreci întreaga viață? Este un motiv serios de sărbătoare. De data aceasta nu trebuie să sărbătorești alături de toți prietenii și de toată familia, ci doar voi doi. O cină romantică la un an de la ziua cea mai importantă în doi pare a fi ideea perfectă.

   RIN Grand Hotel îți oferă ocazia să rememorezi anul care a trecut și să îți faci toate planurile din lume pentru anii ce vor urma în compania persoanei iubite, pregătindu-ți o seară de neuitat.

   La un preț foarte bun, vei primi absolut tot ceea ce ai nevoie pentru o seară memorabilă:

   • cină romantică, delicioasă, pregătită de bucătarii noștri;
   • cameră dublă la RIN Grand Hotel cu tratament VIP și mic dejun;
   • intrare gratuită la Body Art Wellness Club pentru momente de relaxare totală.

   Nunta de Aur / Argint

   Nunta este un moment extrem de important în viața unui om, deoarece reprezintă începutul unei povești. Atunci când povestea se consolidează și se conturează într-una cu adevărat frumoasă, momentele importante devin o obișnuință.

   Îi respectăm pe toți cei care au reușit să construiască în timp căsnicii solide, motiv pentru care le oferim șansa de a se bucura alături de toți prietenii și de toată familia într-un cadru impresionant.

   Dacă urmează să împlinești 25 sau 50 de ani de la data căsătoriei, te așteptăm la RIN Grand Hotel pentru o petrecere de neuitat. Îți vei retrăi noaptea nunții într-un cadru deosebit, plin de oameni dragi ție.