RIN Grand Hotel

Petreceri
corporate

Petreceri
corporate

  Organizez
  Data
  Ora
  Nr. de persoane
  Nume / Companie
  E-mail
  Telefon
  Mesaj

   Organizez
   Data
   Ora
   pentru
   Nume / Companie
   E-mail
   Telefon
   Mesaj

   Petreceri corporate

   Petreceri corporate

   REZERVĂRI TELEFONICE 0723 289 129
   SAU PE E-MAIL rezervari@rinhotels.ro
   NE GĂSIȚI LA ADRESA Șos. Vitan-Barzesti 7D, Sector 4, 042121, București
   PDF DESCARCĂ FACTSHEET

   O petrecere reuşită este un eveniment despre care veţi vorbi multă vreme. Fiecare detaliu este deosebit de important: mâncarea, muzica, ringul de dans, luminile. Împreună, vor face loc amintirilor de mai târziu, acele amintiri care consolidează o echipă şi o fac să lucreze mult mai bine.

   La RIN Grand Hotel înţelegem foarte bine cât de important este să aveţi o petrecere corporate care să reprezinte spiritul companiei din care faceţi parte. Puteţi alege una dintre cele 25 de săli care pot fi decorate în stil clasic, modern sau avangardist, complet dotate cu aparatura necesară unei sonorizări de înaltă fidelitate.

   Deţinem, de asemenea, una dintre cele mai spaţioase săli de evenimente din cadrul unui hotel din București, iar aceasta este dotată cu o spectaculoasă aparatură de sunet şi lumini. Va fi greu să rămână cineva pe scaun, cu excepţia momentelor când veţi fi invitaţi la masă.

   Vă garantăm că fiecare fel de mâncare va fi o experienţă culturală, multisenzorială. Puteţi alege din meniul nostru de specialităţi ale casei sau putem crea un meniu special, în linie cu tema petrecerii pe care o pregătiţi.

   Pentru o ofertă completă şi un pachet cât mai avantajos, vă invităm să ne trimiteţi câteva detalii despre petrecerea corporate pe care doriţi să o organizaţi. Un manager de eveniment va prelua informaţiile şi va reveni cu o ofertă specială în cel mai scurt timp posibil. Nu uitaţi, cererile online beneficiază de cel mai mic preţ şi pentru cazare.

   Printre serviciile suplimentare pe care le putem oferi se numără: decoraţiuni pentru sală, DJ, fotograf profesionist, aranjamente florare, servicii de coafură, servicii de transfer de la /către aeroport.