RIN Grand Hotel

Conferințe

Conferințe

  Organizez
  Data
  Ora
  Nr. de persoane
  Nume / Companie
  E-mail
  Telefon
  Mesaj

   Organizez
   Data
   Ora
   pentru
   Nume / Companie
   E-mail
   Telefon
   Mesaj

   Conferințe

   Conferințe

   REZERVĂRI TELEFONICE 0723 289 129
   SAU PE E-MAIL rezervari@rinhotels.ro
   NE GĂSIȚI LA ADRESA Șos. Vitan-Barzesti 7D, Sector 4, 042121, București
   PDF DESCARCĂ FACTSHEET

   O conferinţă este un prilej important pentru orice companie de a comunica în interior şi în exterior elementele cheie care o definesc: reputaţia, calitatea, grija pentru detalii, munca în echipă, respectul faţă de ceilalţi. Pentru astfel de ocazii aveţi nevoie de un spaţiu adecvat şi de un partener care împărtăşeşte şi transmite aceleaşi valori.

   Vă punem la dispoziţie 25 de săli de conferinţă, mobilate şi dotate modern, cu o capacitate de până la 700 de locuri. Indiferent de dimensiunea şi durata conferinţei, vă puteţi baza pe cele mai bune servicii şi pe o echipă care va lucra împreună cu dumneavoastră pentru un eveniment memorabil.

   Dacă veţi solicita şi cazare, veţi beneficia atunci şi de un discount suplimentar, în funcţie de numărul de camere solicitate. De asemenea veţi putea opta pentru plată direct la hotel (numerar sau carte de credit) sau plată prin virament bancar. Toate camerele dispun de internet wi-fi gratuit. Oaspeţii camerelor Superior, Junior Suite si Executive Suite au incluse în preţul camerei parcarea şi accesul la centrul de relaxare şi wellness Body Art Wellness Club (sală de fitness, piscină şi SPA).