RIN GRAND Hotel

Where GRAND is
even GREATER!

Where GRAND is
even GREATER!
Camere
Din
Până în
Persoane
Camere
Din
Până în
Persoane

Profesionalism în fiecare detaliu

RIN Grand Hotel

RIN Grand Hotel

ADRESA 7D Vitan-Barzesti Str.
ORA LOCALĂ 05:38pm
E-MAIL reservations.ringrand@rinhotels.ro
TELEFON +40 372 100 000
TEMPERATURA 3.19℃
PDF DESCARCĂ PREZENTAREA HOTELULUI

Construit în anul 2007 şi recent renovat în anul 2019, RIN Grand Hotel, clasificat la 4 stele, este cel mai mare hotel din Bucureşti, raportat la numărul de camere. Localizat în partea de sud-est, se află la doar 10 minute de mers cu maşina față de centrul turistic, facilitând accesul către atracţiile culturale şi comerciale importante.

RIN Grand Hotel pune la dispoziție 489 de spaţii de cazare şi oferă o gamă largă de facilităţi, special adaptate pentru cei care sunt în călătorii de afaceri sau de placere, reuşind să asigure experienţe de neuitat, indiferent de scop: odihnă în camerele moderne şi exclusiviste, servirea mesei, recreerea în centrul de fitness & wellness, organizarea de evenimente.

Hotelul dispune de locuri de parcare pentru toţi oaspeţii, astfel nu veţi pierde vremea în trafic, căutând unul.

Interioare moderne cu priveliște impresionantă

Camere și apartamente

Camere și apartamente

Viața este plină de tentații

Lasă-te răsfățat cu ofertele RIN Grand Hotel

Lasă-te răsfățat cu ofertele RIN Grand Hotel

Facilități

Facilități

RIN Grand Hotel - Nunta

Unul dintre cele mai mari centre de evenimente dintr-un hotel din București

La RIN Grand Hotel veți găsi unul dintre cele mai mari centre de evenimente dintr-un hotel din București. Având o capacitate de 4400 m2, se poate desfășura orice tip de eveniment, de la conferințe, traininguri și gale, până la clasicele petreceri de nuntă și botez. Profesionalismul echipei noastre și calitatea serviciilor oferite vor reuși să satisfacă cele mai exigente cerințe și să ofere cele mai bune soluții de organizare.

Află mai multe

Gastronomie la nivel de artă

Dorim să vă atragem atenția prin selecția de delicii gastronomice, dar și prin decorul elegant. Restaurantul La Boema este locul ideal pentru o intâlnire de afaceri, o cină romantică sau o întrevedere cu prietenii. De asemenea, vă invităm să încercați produsele de la Piano Bar, ce vă conferă un cadru ideal de relaxare.

Află mai multe

Body Art Wellness Club

Pentru a vă regăsi starea de echilibru, Body Art Wellness Club vă oferă experiențe unice într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Sala de fitness, echipată cu aparate de top, piscina de 180 m2, jacuzzi și zona SPA vin în întâmpinarea nevoilor dvs. de recreere.

Află mai multe

Sunteți fan #ringrandhotel?

Sunteți fan #ringrandhotel?

Descoperiți hotelul prin intermediul oaspeților noștri. Împărtășiți experiența trăită la RIN Grand Hotel cu #rinexperience și menționați @ringrandhotel pe Instagram pentru a avea ocazia ca postarea dumneavoastra să fie distribuită.