RIN Airport Hotel

Be our guest
and let us
know your
opinion

Be our guest
and let us
know your
opinion
Camere
Din
Până în
Persoane
Camere
Din
Până în
Persoane

Profesionalism în fiecare detaliu

RIN Airport Hotel

RIN Airport Hotel

Adresa Calea Bucureștilor 255A, 075100, Otopeni
ORA LOCALĂ 11:41am
E-mail reservations.rinairport@rinhotels.ro
Telefon +4021 350 4110
TEMPERATURA 23.86℃
PDF DESCARCĂ PREZENTAREA HOTELULUI

Localizat în imediata apropiere a Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, RIN Airport Hotel, clasificat la 4 stele, este un hotel modern, fiind adaptat perfect atât celor aflați în tranzit, cât și celor care aleg Bucureștiul ca destinație turistică sau de afaceri.

RIN Airport Hotel este cel mai mare hotel din Otopeni, raportat la numărul de camere și pune la dispoziția oaspeților 258 de camere spaţioase și confortabile, cu un ambient cald și odihnitor, un centru de conferințe cu 12 săli, 520 locuri de parcare, precum și o gama largă de facilități si dotări pe care le așteptați de la un hotel de 4 stele.

Inaugurat în anul 2007, renovat recent în 2019 și 2020, hotelul anticipează și identifică așteptările și nevoile clienților, oferind flexibilitate, profesionalism și o atitudine pro-client.

Interioare moderne cu priveliște impresionantă

Camere și apartamente

Camere și apartamente

Viața este plină de tentații

Lasă-te răsfățat cu ofertele RIN Airport Hotel

Lasă-te răsfățat cu ofertele RIN Airport Hotel

Facilități

Facilități

Parcare cu 520 de locuri

RIN Airport Hotel pune la dispozitie servicii de parcare pe termen lung si transfer gratuit tur-retur, din ora in ora, de la/catre Aeroportul International „Henri Coandă”, situat in Otopeni, in imediata proximitate a Bucurestiului. Parcarea este amplasata la doar cateva minute de aeroport, dispune de un numar generos de 520 de locuri si este iluminata si supravegheata video.

Află mai multe

Body Art Wellness Club

BODY ART WELLNESS CLUB, locul în care vă veți regăsi echilibrul perfect între minte, trup și suflet, oferă cele mai bune servicii de fitness și relaxare din zona București Nord – Otopeni. Body Art Wellness Club, cu o variată gamă de servicii, vă va ajuta să începeți ziua plin de energie sau să vă relaxați după o zi solicitantă

Află mai multe

Teren de Fotbal

Dacă sunteți un împătimit al fotbalului, cel mai jucat și mai popular sport din lume, la Body Art Wellness Club puteți închiria un teren de fotbal (suprafață sintetică), atât pentru un meci ocazional, cât și pentru termen lung (în perioada Martie-Noiembrie). Nu trebuie decât să vă adunați echipa și să ne contactați pentru o rezervare!

Află mai multe

Sunteți fan #rinairporthotel?

Sunteți fan #rinairporthotel?

Descoperiți hotelul prin intermediul oaspeților noștri. Împărtășiți experiența trăită la RIN Airport Hotel cu #rinexperience și menționați @rinairporthotel pe Instagram pentru a avea ocazia ca postarea dumneavoastra să fie distribuită.