Stație încărcare mașini electrice

Stație încărcare mașini electrice

La RIN Grand Hotel continuăm să susținem contravaloarea încărcării mașinilor electrice pentru oaspeții noștri!

Mașinile electrice sunt din ce în ce mai căutate într-o lume în care reducerea emisiilor de carbon reprezintă preocuparea majoră. Cercetările au arătat că mașinile electrice sunt mult mai bune pentru mediu. Acestea emit pe durata de funcționare mai puține gaze cu efect de seră și poluanți atmosferici decât o mașină pe benzină sau diesel.

Începând cu anul 2013, la RIN Grand Hotel a fost introdusă o staţie de încărcare pentru autoturisme electrice. Acest serviciu este destinat exclusiv oaspeților noștri și continuăm să susținem contravaloarea încărcării mașinilor electrice pentru aceștia. Considerăm că prin acest mod, oferim mai multe servicii de calitate și totodată, ne exprimăm sprijinul nostru pentru dezvoltarea durabilă a oraşului.

Stația de încărcare pentru mașinile electrice este situată în fața hotelului. Modelul stației este Schneider EVlink Wallbox EVH2S7P02K și deservește toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, pentru încărcare în curent alternativ (Type 2) la o putere de 7,4kWh.